Με Rossi στο Sochi η Marussia, αν κατεβάσει 2ο μονοθέσιο

10 Οκτ 2014

Το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi έχει αφήσει τον άτυχο Γάλλο σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και όλο τον κόσμο σοκαρισμένο να εύχεται διαρκώς για την ανάρρωσή του, ωστόσο έχει αφήσει και μία θέση κενή στη Marussia για το πρώτο Ρωσικό GP που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Sochi.
   Οι άνθρωποι της ομάδας, που αυτές τις ημέρες ζουν ένα απίστευτο δράμα, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα κατεβάσουν δεύτερο μονοθέσιο αυτό το 3ήμερο. Η πρώτη προτεραιότητα της Marussia παραμένει η Bianchi και η οικογένειά του και θα αποφασίσουν τι θα κάνουν τελικά στην πίστα την τελευταία στιγμή, δηλαδή πριν από το FP1 το πρωί της Παρασκευής.
   Την Πέμπτη το απόγευμα όμως έληξε η προθεσμία για να δηλωθούν στη FIA οι οδηγοί των ομάδων και η Marussia για να είναι εντάξει με τα γραφειοκρατικά δήλωσε τον Alexander Rossi, ο οποίος θα είναι εκείνος που θα μπει στο μονοθέσιο αν εκείνο τρέξει τελικά στον αγώνα, αφού είναι ο αναπληρωματικός οδηγός.
   Στη Marussia συζητούν ακόμα και το ενδεχόμενο να μην τρέξουν καθόλου στη Ρωσία. Υπάρχει όμως πρόβλημα νομικής υφής, καθώς το συμβόλαιο της συμμετοχής στην F1 επιβάλλει στις ομάδες να έχουν δύο μονοθέσια σε κάθε αγώνα και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή με τον Bernie Ecclestone για να πάρουν εξαίρεση, τουλάχιστον για αυτόν τον αγώνα.
   Η ομάδα της Marussia βρίσκεται στο Sochi για τον (θεωρητικά) εντός έδρας αγώνα της χωρίς τον επικεφαλής της καθώς ο John Booth έχει παραμείνει στην Ιαπωνία, στο πλευρό του Jules Bianchi και της οικογένειάς του. Η απόφαση μάλιστα για το τι θα κάνει η ομάδα θα ληφθεί λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις επιθυμίες της οικογένειας του άτυχου Γάλλου.
(Πηγή: msfree.gr)

Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News