Samsung Galaxy Tab Pro 230 ευρώ φθηνότερο

26 Φεβ 2015

Μία φοβερή προσφορά πραγματοποιούν τα Public στα οποία μπορείς να αγοράσεις το Samsung Galaxy Tab Pro T320 - Tablet 8.4" 16GB κατά 230 ευρώ φθηνότερα, μόλις στα 249 από 479 ευρώ.
   Το Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 είναι το πρώτο Android tablet μικρού μεγέθους και υψηλής ανάλυσης (2560 x 1600 pixels) που διαθέτει την έκδοση Android 4.4 KitKat, του διαδεδομένου λειτουργικού της Google.
   Με ένα απίστευτα λεπτό, ελαφρύ και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ακολουθεί τα υπόλοιπα μοντέλα της οικογένειας PRO, είναι πιο φορητό και κομψό από ποτέ. Το Galaxy Tab Pro 8.4 είναι ελαφρύ και συμπαγές για να μπορείς να το μεταφέρεις εύκολα ακόμα και σε μια τσάντα, όπου και αν θέλεις να πας. Η λειτουργία Hancom Office σου επιτρέπει να εργαστείς ή να διαβάσεις εν κινήσει, ενώ η οθόνη 2K των 8.4 ιντσών σου δίνει ολοζώντανη και πεντακάθαρη προβολή.
   To Galaxy Tab Pro 8.4, ενσωματώνει την έκδοση Google Android 4.4 Kit Kat, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σου tablet. Οι πολλές επιλογές στον τομέα των ρυθμίσεων, καθώς και το πληρέστατο Google Play, θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, αμέσως μόλις δοκιμάσεις ένα Android Tablet.
   Τα tablets τα οποία κυμαίνονται στις 8 ίντσες, μπορούν σου προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία κατά τη πλοήγησή σου, είτε στο μενού, είτε στο διαδίκτυο χωρίς να χάνουν σε φορητότητα. Επίσης, αποκτώντας ένα 8.4” tablet, θα μπορείς να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου ταινίες ή βιντεάκια, αφού είναι ικανά να σου προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια!
   Επιδόσεις στο Maximum! Τα γραφικά στα παιχνίδια ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ο χρόνος απόκρισης της συσκευής εκμηδενίζεται και πλέον σε επίπεδο επιδόσεων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον προσωπικό σου υπολογιστή! Τετραπύρηνες επιδόσεις στα 2.30 GHz με 2GB μνήμης RAM!
Βρείτε το εδώ:
http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/samsung-galaxy-tab-pro-t320-tablet-84-16gb-mayro/prod5770954pp/;jsessionid=73BDE06B4B4096A3EF92431DA4E93AAC.node1
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News