Α. Σαμαράς: Κατάργησαν την Αμυγδαλέζα και τώρα τους υποχρεώνουν να ανοίξουν σαράντα

31 Ιαν 2016

Ο Αντώνης Σαμαράς ασκεί σκληρή στον πρωθυπουργό τόσο για τους χειρισμούς του στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, όσο και για το μεταναστευτικό.


   «Το άνοιγμα των συνόρων ήταν λάθος. Οι «απειλές» ότι θα στείλουν «τζιχαντιστές» στην Ευρώπη ήταν έγκλημα! Κατάργησαν την Αμυγδαλέζα ! Και τώρα τους υποχρεώνουν να ν ανοίξουν… σαράντα Αμυγδαλέζες».
   Ο πρώην πρωθυπουργός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αλέξη Τσίπρα για θετική πορεία της οικονομίας «Πως είναι έτοιμη να απογειωθεί; Με τα capital controlς; Με την διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους; Με την επιστροφή στα ελλείμματα και την ύφεση; Με την φυγή των επενδυτών; Με το αντικαπιταλιστικό παραλήρημα του κ. Τσακαλώτου στη Βουλή;
   Με την εξαφάνιση των αγροτών, των ελευθέρων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων; Έτσι θα απογειωθεί η χώρα; Αυξάνουν τις ασφαλιστικές εισφορές. Δηλαδή σπρώχνουν τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε απολύσεις ή λουκέτα ή σε μαύρη εργασία. Έτσι θα απογειωθεί η οικονομία;» αναφέρει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξη του σε Κυριακάτικη εφημερίδα.
   Παράλληλα, υποστηρίζει ότι «κλειδί» για το μέλλον της χώρας είναι η εφαρμογή των φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων μέσα από την οποία μπορεί να υπάρξει και διεύρυνση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων . «Εκεί μπορεί να γίνει η μεγάλη σύνθεση που έχει ανάγκη ο τόπος: στις μεγάλες φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις κατά του λαϊκισμού και του κρατισμού. Και να συμπέσουν άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο της Δεξιάς, του Κέντρου ή της Αριστεράς, άνθρωποι που είναι αντίθετοι με τον κρατισμό, άνθρωποι που έχουν αηδιάσει από τον λαϊκισμό και προχωράνε μπροστά».
Πηγή: real.gr

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News