Ανακοινώθηκε όλη η ομάδα του Top Gear

13 Φεβ 2016

Αναμονή τέλος, το BBC ανακοίνωσε την πλήρη σύνθεση του Top Gear στη νέα, μετά Clarkson/Hammond/May εποχή. Και πλέον θα έχει επτά πρόσωπα που θα μοιράζονται με το τηλεοπτικό κοινό συγκινήσεις σε τέσσερις τροχούς!


   Ως γνωστόν, ο Chris Evans είναι ο επικεφαλής της νέας σύνθεσης, με «ισχυρό χαρτί» από εμπορικής τουλάχιστον πλευράς τον Matt Le Blanc. Ο «Joey» από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» αναμένεται να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.
   Το ρεπορτάζ του NewsAuto επιβεβαιώθηκε και ο Eddie Jordan, πρώην ιδιοκτήτης ομάδας Formula 1 και νυν τηλεσχολιαστής, θα είναι στο πλευρό τους. «Νιώθω απεριόριστο σεβασμό για τους συμπαρουσιαστές μου και τους ζητώ να μην είναι αυστηροί με εμένα τον γέρο», είπε χαριτολογώντας ο δαιμόνιος Ιρλανδός.
   Οι Chris Harris και Sabine Schmitz που είχαν εδώ και καιρό ακουστεί, θα έχουν όντως το δικό τους ρόλο ενώ φυσικά παραμένει η άγνωστη αλλά εμβληματική φυσιογνωμία του Stig. Το πρόσωπο που δεν είχε ακουστεί και σίγουρα αποτελεί έκπληξη, είναι αυτό του Rory Reid.
   Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο 36χρονος κέρδισε μία θέση στην ομάδα χάρη σε ένα demo 30sec που έστειλε το BBC και ξετρέλανε τον Evans. Ίσως κάποιοι από εσάς να τον έχετε γνωρίσει ήδη μέσω YouTube και τις χιουμοριστικές του παρουσιάσεις μέσω του RecombuCars.
Πηγή: newsauto.gr
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News