Κ. Μητσοτάκης: Ένα υπερήφανο «ΟΧΙ»; Ή μήπως το «ΟΧΙ» ήταν σαν το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος

30 Μαρ 2016

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας): Το ερώτημα είναι ένα και ταλανίζει όλους τους Έλληνες. Γιατί ο πολέμιος της διαπλοκής συναντιέται μυστικά με έναν βαρόνο της διαπλοκής, για να χρησιμοποιήσω τις δικές σας εκφράσεις και γιατί χρειαστήκατε όχι μία, αλλά δύο, τρεις, τέσσερις συναντήσεις, για να πείτε τι; Ένα υπερήφανο «ΟΧΙ»; Ή μήπως το «ΟΧΙ» ήταν σαν το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος, που τελικά έγινε «ΝΑΙ»;


   Ξέρετε ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι δώσατε και τι πήρατε σ’ αυτές τις μυστικές συζητήσεις. Εσείς το ξέρετε και ο έτερος εμπλεκόμενος. Αυτό που ξέρουν όλοι είναι ότι μπήκατε σε μυστικά παζάρια.
   Βέβαια, δεν ξέρω τι απέδωσαν αυτά τα παζάρια, αλλά εγώ δεν μπορώ να ξεχάσω το κόκκινο πρωτοσέλιδο του Βήματος την ημέρα της εκλογής σας, καθώς και το δεύτερο πρωτοσέλιδο των Νέων «Εποχή Τσίπρα» όταν κερδίσατε τον Σεπτέμβριο. Εγώ δεν τα βλέπω πολύ εχθρικά στο πρόσωπό σας.
   Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα ότι θέλετε να ελέγξετε τα δάνεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Μπράβο σας! Καλά θα κάνετε. Μαζί σας και εγώ. Μία ερώτηση έχω να κάνω, όμως. Το μεγαλύτερο κανόνι που βάρεσε ποτέ στα Μέσα, το ΑLTER, θα το ελέγξετε; Γιατί αν θυμάμαι καλά σε αυτήν την περίπτωση οι τράπεζες έχασαν παραπάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκκρεμεί ακόμα μία υπόθεση με πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Δεν φαντάζομαι ο συγκεκριμένος εκδότης να εξαιρεθεί από τον έλεγχο, επειδή τώρα σας πλέκει το εγκώμιο και μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου;
   Ξέρουμε ποιοι είναι οι υποστηρικτές σας, κύριε Τσίπρα και ξέρουμε τι περιμένουν από εσάς ως ανταλλάγματα για τη στήριξη που σας παρέχουν. Μην προσβάλλετε, λοιπόν, ούτε τη νοημοσύνη ούτε τη μνήμη του ελληνικού λαού, γιατί πάει πολύ, κύριε Τσίπρα, εσείς, το αγαπημένο παιδί του νεοαυριανισμού να μιλάτε για ήθος και για διαφάνεια!
Βουλή 29.3.2016
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News