Ο Νικολόπουλος παραιτήθηκε πριν ακόμα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

11 Ιουλ 2012

   Ο τέως υφυπουργός εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας κ. Νικολόπουλος, με την επιστολή του που απέστειλε στο γραφείο του πρωθυπουργού, ως «άκρως εμπιστευτικό», επιβεβαιώνει ότι ο όρκος που έδωσε λίγες ώρες πριν, αλλά και η ψήφος εμπιστοσύνης λίγο μετά την παραίτηση, ήταν τουλάχιστον προϊόν υποκρισίας.

   Ο αριθμός πρωτοκόλλου μας δείχνει ότι η παραίτηση εκδόθηκε στις 08.07.2012, δηλαδή την Κυριακή όπου το βράδυ τα μεσάνυχτα θα δινόταν η εξασφαλισμένη από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μάχη για ψήφο εμπιστοσύνης.
   Παράλληλα, ο Νικολόπουλος δήλωσε πως δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση ούτε από την τρόικα η οποία αρνείται να αλλάξει το μνημόνιο, αλλά και ούτε από τους συναδέλφους του στη ΝΔ, όπου οι επιλογές Σαμαρά υποδεικνύουν πιστή υπακοή σε ότι μας διατάζουν. Η διαπραγμάτευση που δήθεν έταζε προεκλογικά, όπως σωστά είχε επισημάνει το Onus News, πρόκειται για τη μεγαλύτερη προεκλογική απάτη της Νέας Δημοκρατίας.
   Μάλιστα ο Νικολόπουλος φαίνεται πως είχε -δήθεν- άγνοια για το που βαδίζει η ΝΔ, ωστόσο τα στιγμιότυπα δίπλα από τους Αβραμόπουλο και Σαμαρά μαρτυρούν ένα καλοσχεδιασμένο σενάριο πολιτικής απαξίωσης.
   ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν και άλλες παραιτήσεις, εξελίξεις και σίγουρα ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτικούς καύσωνες.
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News