Σήμερα ζούμε την τέταρτη κυβέρνηση Σημίτη

11 Ιουλ 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): […] Είναι η τέταρτη Κυβέρνηση Σημίτη, διότι ουσιαστικά η οικονομική πολιτική, η οποία ακολουθείται είναι αυτή που εμπνεύστηκε ο κ. Σημίτης το 2000. Τότε, υπουργός του επί της οικονομίας ήταν ο κ. Γιάννος Παπαντωνίου, κουμπάρος και εμπνευστής του σημερινού Υπουργού της ελληνικής οικονομίας, του κ. Στουρνάρα.

   Η δεύτερη Κυβέρνηση Σημίτη ήταν η Κυβέρνηση Παπανδρέου. Απεχώρησε κι εκείνος μαζί με τον κ. Σαμαρά, μόλις οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λάβαμε το λόγο. Τους ευχαριστούμε. Φαίνεται ότι η τρόικα είναι πιο ευχάριστος συνομιλητής από ό,τι ο ελληνικός λαός και το Εθνικό Κοινοβούλιο.
   Ο κ. Παπανδρέου είχε ως Υπουργό επί της οικονομίας τον κ. Παπακωνσταντίνου, έτερο τέκνο του κ. Σημίτη. Εκείνος που με την Goldman Sacks φρόντισε να ετοιμαστεί το swap, το οποίο θα υποδούλωνε τον ελληνικό λαό και το οποίο σήμερα έχει μετατραπεί σε εταιρεία-τίτλος και ουσιαστικά έχει μεταφερθεί το χρέος εκείνου του swap στην Εθνική Τράπεζα.
   Τρίτος Υπουργός είναι ο Υπουργός που επέλεξε ο κ. Σαμαράς μόλις ανέλαβε την εντολή της συγκυβέρνησης, ο κ. Ράπανος. Από τα γνήσια τέκνα του κ. Σημίτη, αλλά έφυγε νωρίς. Αποφάσισε να φύγει πιο νωρίς εκείνος. Και τέταρτος, ο κ. Στουρνάρας. […] (Βουλή 07.07.2012)
Share on:
 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News