Ο Λιάτσος στην ΕΡΤ δίνει εντολές γκρίζας διαφήμισης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

24 Απρ 2013

Το νεανικό δελτίο του STAR μετακομίζει στην ΕΡΤ. Νέα παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ από τον γενικό διευθυντή Αιμίλιο Λιάτσο, με την απαίτηση να προβληθεί ως είδηση το… πάρτι της εφημερίδας «Παρασκήνιο» από τις ειδήσεις της κρατικής τηλεόρασης.
   Καραμπινάτη γκρίζα διαφήμιση, από αυτές που στο παρελθόν έχει «τσεκουρώσει» το ΕΣΡ. Στο πάρτι ήταν παρόντα ουκ ολίγα στελέχη της Ν.Δ., όπως ο Σ. Κεδίκογλου, ο Γ. Μιχελάκης, ο Μ. Σαλμάς κ.ά.
   Πρώτη αντέδρασε η Έλλη Στάη, αρνούμενη να μεταδώσει την «είδηση», η οποία πάντως είχε ήδη παίξει στο μεσημεριανό δελτίο και ξαναπροβλήθηκε στο νυχτερινό. Αλλά και στο δελτίο ειδήσεων του Star. Στο κύμα των αντιδράσεων προστέθηκαν επίσης η συνέλευση των εργαζομένων της ΕΡΤ και η ΕΣΗΕΑ, που έκανε λόγο για «επιχείρηση χειραγώγησης των ειδήσεων». Είχε προηγηθεί η παρέμβαση Λιάτσου για δήθεν λάθος ρεπορτάζ του Ν. Γρυλλάκη περί αύξησης των τιμολογίων της ΔΕΗ (που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά) και το κόψιμο της εκπομπής των Αρβανίτη - Κατσίμη για αναφορά σε βασανισμούς κρατουμένων.
(Πηγή: Η Αυγή)

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News