Το Ποτάμι τελειώνει, και το ΠΑΣΟΚ ψάχνεται

20 Ιαν 2016

Οι αναταράξεις σε Ποτάμι κυρίως, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ, λόγω της εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται, ενώ ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να συναντηθεί την Πέμπτη με το Σταύρο Θεοδωράκη και την Παρασκευή με τη Φώφη Γεννηματά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.


   Την άποψη ότι το Ποτάμι θα πρέπει να συμπλεύσει και να ενισχύσει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέφρασε ο βουλευτής του κινήματος Ιάσονας Φωτήλας, στο Mega, υποστηρίζοντας ότι πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποκτήσει μία νέα δυναμική.
   “Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό σημαίνει και θα το προτείνω είναι αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φωτήλας.
Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News