Στο Digital Economy Forum 2016 ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης

11 Φεβ 2016

Tη δική τους πρόταση στο διάλογο, που ανοίγει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) για τη διαμόρφωση μιας εθνικής στρατηγικής για την επανεκκίνηση της οικονομίας, θα καταθέσουν στο digital economy forum 2016 “Η επανεκκίνηση είναι ψηφιακή ” κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


   Υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, κορυφαία στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θεσμικοί εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και κορυφαία στελέχη του επιχειρηματικού στίβου θα καταθέσουν τις απόψεις τους γύρω από τον κεντρικό άξονα της ψηφιακής οικονομίας.
   Εκτός από τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα τιμήσουν με ομιλίες τους το digital economy forum 2016, στις 9 Μαρτίου, τη δική τους πρόταση για το πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες θα λειτουργήσουν ως καταλύτης για την επανεκκίνηση της ίδιας της χώρας, θα καταθέσουν:
   Ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, κ. Αλέξης Χαρίτσης, ο Γενικός Διευθυντής του DIGITALEUROPE, κ. John Higgins, ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), κ. Κώστας Αγοραστός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic, κ. Σταύρος Κρασαδάκης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕ), κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων, κ. Σωκράτης Πλούσας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, ο Managing Partner της Odyssey Venture Partners, κ. Σπύρος Τραχάνης, και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΠΕ, κ. Θεόδωρος Φέσσας.
   Πρόκειται για τους ομιλητές, που μέχρι σήμερα έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο digital economy forum 2016, προκειμένου να συμβάλλουν με τη δική τους πρόταση στην εθνική πορεία προς ένα πραγματικό ψηφιακό πλεόνασμα. Ο ΣΕΠΕ θα ενημερώνει, σε εβδομαδιαία βάση για τις νέες συμμετοχές στο digital economy forum 2016, με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία τους θα συμβάλει καίρια στον διάλογο σχετικά με το πώς η χώρα θα εισέλθει σε τροχιά ψηφιακής ανάπτυξης.

Share on:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

 
Copyright © Onus News - All Rights Reserved
Developed by Onus News